justbeccca

Operationstid

Kategori: Allmänt

Dagen började med morgon mys i soffan med min lilla sötnos och en kissrunda. Sen blev de iväg och hämta Texas, Alexandra och David för en promenad med Emil och Texas.
Sen en sväng förbi biblioteket på universitetet. Efter se blev en en promenad med Casper.

Efter caper rundan åkte vi hem till mig och min David för kaffe med honom och samtidigt då ringde Atos veterinär och berättade att blodproven va bra och att hans operationstid är på måndag den 6feb. Då ska han lämnas in 8:00 hos veterinären. Får hämta honom vid fyra-fem någon gång. Då operationen är på förmiddagen, vill de ha några timmar på sig att se att de inte blöder i halsen och sånt. Så nu hoppas vi de kommer gå bra. Jag vet ju att jag kommer va nervös i alla fall hela dagen.
Men från och med söndag kl 18.00 får han inte äta och vid 21:00 ska vattnet tas bort från honom.

En kaffe hos oss och en massa prat åkte vi upp till Alexandra och David för mer prat, lite mat och dricka;-)
Vid tio i åtta kom Mia och Daniel dit. Då de hade fått igång Mias bil igen och passade på att ta en kaffe med oss och mera prat. Väldigt trevligt måste jag säga:-)

Nu är magen mätt och kroppen duschad. Ögonen går i kors och jag längtar efter sängen som står på andra sidan väggen. Men först måste tänderna få sig en omgång. Det är ju en ny dag imorgon med. Då blir de morgon mys igen(men inte somna). Sedan en promenad med Alexandra och David.
Ska även köra David till skoghall, funderar på om man skulle visa Alexandra rastgården då också;-)
Ska även va alert på om pappa ringer efter mig och voffarna. Då ska vi ut i skogen och gå eftersök.

Jag är för tlött för att göra klar mitt andra inlägg och har inte suttit vid datorn på hela dagen. Så ni får de när de kommer. Natti!
Kastar med en bild på hunden Ingo som Alex och David passar, sjuktsöt!
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: