justbeccca

Mail

Kategori: Allmänt

Så då va de natten igen och självklart sover inte jag riktigt än. Har halv sovit i någon timme, men inget som gjort mig piggare. Ska strax krypa ner hos en av mina älsklingar.

Har i alla fall skickat lite mail om skolböcker samt om att träffa en person. Som man förhoppningsvis kommer träffa ofta detta år. Ser väldigt mycket fram emot de.
Har även mailat på en tvättmaskin, vill ju ha en i lägenheten och den va inte så dyr. Så då blev de att ett mail smet iväg dit. Hehe
Har idag köpt svenska B boken av Josse, ska köpa engelska B av henne när hon är färdig med kursen. Som är vilken dag som helst. Sedan har vi tre böcker till att köpa, till religionen behöver man ingen bok. Så de är skönt:-) men har tidigare i pr haft kontakt med några som har dessa böcker, så vi hoppas på att de finns kvar. Det tråkiga är att alla vill man ska sätta in pengarna för böckerna innan de skickar och jag vill att de ska skicka med postförskott, så man betalar när man hämtar ut. Men de är för att jag inte har någon som helst lust med att bli blåst på pengar och inte få någon bok.

Dagen idag har spenderats med Mia på en promenad och lite prat. Sedan promenad med Alexandra och båda hundarna Emil och Atos. Idag va de sura miner igen, men de är tack vare att de går en löptik där vi går.
Sedan blev de köra lite bil, över allt.
Har köpt lite olika saker. Fått mig nya skor som är till för mer vandring, då jag kan tänka mig att se jag går i när jag går på promenader är anledningen till att mitt knä gör ont och krånglar. Så jag är nöjd över dessa skor. Sedan har jag även köpt en självklarhet när de gäller mig: strumpor! Underbart, älskar dem. De finns inget bättre än nya strumpor. Alla andra tjejer älskar skor och väljer skor med omsorg. Varför enbart nöja sig med de när man är ute? Jag älskar att mina fötter mår bra av nya strumpor. Både i skor och utan skor. Därav mitt lilla beroende av nya strumpor.
Sedan några t-shirtar samt en nya mössa.
Sen blev de myskväll med mina två favoriter.

Imorgon blir de Mysmorgon i lungets tecken samt promenad med min så otroligt Goa Alexandra och hundarna. Uppskattar sjukt mycket att hon har tiden att följa med på dessa promenader. Speciellt nu när knäet krånglar. De går inte sätta ord på hur mycket de betyder!
På em funderar jag på att plugga hos Josse, men får se vad kroppen säger om att inte va hemma. Kan ju faktiskt va skönt nu när knäet krånglar. Men jag hoppas på att se är borta imorgon. Tigerbalsam is the shit! De är riktig bra grejer. Annars får jag ta värme dynan imorgon också och se om den kan hjälpa till lite.
Tänkte att jag också ska smita iväg till bergvik innan David ska ha bilen. Har en grej jag måste köpa där, glömde bort den idag när vi va där.

Ska uppdatera er imorgon om hur la Grande odysséen igen också. Den avslutades idag och jag vet hur de gick. Men ni får en bättre presentation imorgon av mig:-)
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: