justbeccca

Underbart väder

Kategori: Allmänt

Både igår och idag har de hittills varit underbart väder. Igår små snöade det till och från. Idag har se hittills varit sol ute och jätte skönt att gå på promenad.

Kan ju säga att idag har Atos ingen vätskebrist. Han åt och drack sin mat, sedan ville han ha mer. Då han åt upp son frukost på kvällen. Så jag gjorde i ordning mer. Men tror ni han hade tid att vänta på att de svullnade upp?! Nej då, han tjuvstartade med att dricka upp vattnet och fick i sig någon mat bit. Så jag tog bort maten en stund. När den kom ner igen dröjde det inte många minuter innan alt va borta. Så jag är roligt nöjd med Atos.

Idag har han varit hur pigg och glad som helst. Han mer eller mindre hoppade runt ute på promenaden och även inne. Så det känns som han är på bättringsvägen nu. Men vi ska inte ta i så vi spricker innan allt är läkt. Har ju bara gått en vecka och två dagar sen operationen.
Tror inte han äter sin frukost nu på morgonen heller. Men den står fint i köket och väntar på honom.

Idag blir de promenad men David M, Emil och Atos. Sedan kaffe hos dem en sväng. Sedan tänkta jag plugga här hemma. Har gjort lite nu på morgonen. Men de behövs mera plugg så man blir klar.
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: