justbeccca

Snurrig

Kategori: Allmänt

Dagen för mig började med att vakna och va snurrig, och nej jag drack inte igår... Men de försvann efter någon halv timme... Trodde jag i allt fall, när jag kom hem förut från att ha varit hos Josse och Håkan på kaffe och lite mat med dom och vänner. Så kom snurrigheten tillbaka:-/ det känns nästan som världen lutar och jag försöker gå rakt.

Men jag hade med mig David ut på sista promenaden och den gick bra. Nu ska jag duscha och sedan sova. Imorgon är de doggywalk igen och plugg på schemat och förhoppningsvis är snurrigheten borta då med. Ska om vädret tillåter ta en cykeltur med Atos igen, annars cyklar jag själv för att börja träna igen. Kan ju då tillbaka lite kondis innan jag börjar på gymmet igen och även börjar springa;-)

Kan även berätta att förut när Atos och jag kom hem så gick han in och hälsade på David. Medans jag höll på att klä av mig ytterkläderna. Men tror ni inte att Atos kommer tillbaka till mig och är så lycklig och glad mot mig som han är när man precis kommer hem och han har varit hemma. Vet inte om han glömde bort mig där en stund. Men lycklig va han och en leksak hämtade han och visade mig. Så jäkla söt!!
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: