justbeccca

Klämdag

Kategori: Allmänt

Idag är de måndag igen, men denna vecka är inte lång. Klämdag idag och imorgon är de röd dag. Även Valborg och de betyder brasor och fyverkerier. Så jag ska ta ut Atos i skogen en sväng, även en sväng till grusgropen innan de blir kväll och de börjar smälla. Han måste få röra på sig ordentligt innan han blir fånge i sitt hem. Så då tänkte jag att vi ska göra detta.
Ska även baka godis till honom, kanske går de ner och kanske inte. Han är ju rätt svår men godis, jag vet ju vad som går ner av allt som finns på marknaden. Men att baka själv kan bli lite svårt, hoppas på att han kommer älska dom:-)

Har grejat här hemma idag, och varit ute med Atosen i solen och njutit. Nu ska jag kolla på lite plugg saker, innan tvätten ska hängas. Väntar även hem David från jobbet, så vi kan fika lite. Han hade varit söt och köpt med tre olika sorters munkar till oss och jag har precis satt på kaffet här hemma. Så vilken sekund som helst kommer han hem:-D

Min förkylning verkar släppa lite för varje dag, eller så är det jag som inbillar mig det. Men jag känner mig inte lika snuvig, nysig eller hostig. Så jag tror de är påväg åt rätt håll. Hemma gjord juice är bästa botemedlet som finns:-)

Nu ska jag kolla på lite uppgifter, häng lite tvätt och leta upp något bra fästingmedel till Atos:-)
Hoppas ni alla njuter av denna goa dag, precis som jag gör/ska göra;-)
///Becca

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: