justbeccca

Irriterande...

Kategori: Allmänt

Måste bara påpeka för er att det är extremt irriterande att min bloggapp krånglar. Så de inlägget jag skrev igår med lite bilder från gårdagen inte kommer upp än. Bilderna kommer någon annan dag, antagligen inte idag. För jag orkar faktiskt inte just nu att fixa med telefonen och datorn.
-
Lördagen
Kan ju berätta att när Carro och jag var på I2, fick Vip plats för parkeringen med mazdan :P hehe själva marten hade inte mycket att erbjuda, då.. Men dagen efter var vi dit igen. Kommer till de senare.
Efter vi hade gått på marten åkte vi in till stan och gick runt lite och kikade. Stannade även till hos faster på jobbet och berättade om I2-marten. Så vi bestämde att vi skulle till dom vid fem på fika och liet planering.
Var där och fikade och umgicks och bestämde att vi skulle ta med oss världens sötaste kusin på I2-marten på söndagen. Senare på kvällen efter vi hade varit hos faster så blev de slappning hemma och sedan en liten tur till Josse och Håkan.
-
Söndagen
Mys morgon och sedan iväg och fick lära mig köra fasters stora familjebil och sedan åkte vi till I2-marten, hämtade upp Josse och Håkan påvägen dit. Där blev vi några timmar, David passade på att jobba hos sin mor under tiden vi var på I2. Strax innan vi skulle åka kom han dit och Arwid(lilla kusinen) fock åka racerbil hem, som han åkte med mig i lördags. Men då blev de en kort tur, som inte heller gick fortare än 40km/h. Men nu fick han ju åka på E18 och då går de ju fort!
När vi kom hem strax efter fyra tog Atos och David promenad och sedan kom Davids kompis på kaffebesök. Så de blev lite prat och sånt i någon timme. Sedan blev de tillslut att kolla på två avsnitt av games of thrones (förkrotningen av det kommer i fortsättnignen heta GOT). Även fast jag vet att jag dragit på att inte kolla på den serien så gillar jag den faktiskt och tänker fortsätta kolla med min älskade sambo. Så ikväll blir de ett avsnitt :P hihi
-
Idag har varit en lugn dag, kan vara för attjag inte är på topp idag. Har mått lite små dåligt hela dagen, så de har inte gått i många knop här idag. Har varit hos Emil och tagit våran promenad, kollade även över hans sår. Ser bättre ut, men svullnaden är kvar. Så Emils ägare ska ta honom till veterinären imorgon och få de kollat ordentligen. Men kan säga att en helg med tratt har hjälpt lite och de är tur :D
Sen har Josse, Carro, Becca och Alex varit här på kaffe. Nu ska jag ta mig en bad som precis blev färdigfyllt och sedan mysa ner mig i soffan med lite mums grejer och en film tills vi ska kolla på GOT. Som sagt mår inte super bra och bättre att börja kurrera sig i tid och kanske man slipper en sjukdom.
-
Imorgon ska jag hämta Audin nio på Lecab, sedan till Emil och tillsist på möte på Attendo. Sitter även och funderar nu rätt mycket på om jag ska skicka tillbaka fullmakten eller inte. Krävs nog lite mer fundering på det. Måste även imorgon hitta ett brev, som det står ett viktigt nr på till min gamla arbetsgivare. Har inte hört ett ljud från dom alls sen början på Mars. Jag väntar på mina semesterpengar, så börjar bli lite fundersam på vad de pysslar med. Rätt irriterande är de också.. Ännu mer nu när jag slarvat bort nr till personen som jag ska prata med.
-
Nej nu ska jag hoppa ner i badet och njuta en liten stund innan de är dags för att halv dö i soffan. 
Hoppas ni har haft en bra dag och är nöjda och sluppit måndagsångesten. De har jag kan jag säga, fast jag burkar inte ha någon alls. Inte ens när jag gick i skolan eller jobbade. Mohahaha!! Men jag älskar att vara sysselsatt!
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: