justbeccca

Gött!!

Kategori: Allmänt

Detta var en inte så händelserik helg, men har fått en del pluggande gjort. Fick hjälp av både Carro och David, Carro mesta dels uppgifterna och David har tagit hand om allt i hemmet samt Atos. Så nu är allt mer eller mindre klart och imorgon ska matte provet göras, hoppas jag. Det sköna är att man gör provet hemifrån. Så man kan sitta i lugn och ro och räkna samt dricka kaffe.
Fredagen var de pannkakskväll hos Josse och Håkan med dem, David och Carro. Självklart var ju bröderna Bus med(Atos och Texas).

Annars så ska jag antagligen till Josse imorgon förmiddag och dit kommer våran underbara lilla kusin Arwid. Som ska umgås med oss i några timmar. Så vi funderar på en promenad.
Sedan blir se hem för matte provet och fortsätta med det sist i religionen. Veckan kommer annars spenderas med matte plugg, promenader och myskvällar. Detta är mitt mål med veckan som kommer. Men vi vet ju alla att den kan förändras.

Har också den senaste tiden försökt hitta någon kontaktuppgift till draghundsklubben i Värmland. Men alla är tre eller ett år gammal. Så är det någon som vet kontakt nr eller mail så skriv gärna på kommentarerna. Så jag kanske kan få tag på någon där.
Sedan har atosen och jag hittat några be uppfödningar som är i den ena rasen vi funderar på. De avlar på den färgen jag gärna vill ha. Och föräldrarna är duktiga inom sina områden. Men det är något jag inte tänker skriva här. Finns för många okunniga människor som har hundar och inte varken förstår sig på hur hundar fungerar eller vad som är bäst för den/dem. Utan de tror sig veta bäst, så de kommer i slutändan skada hunden mer.. Tråkigt att man dessutom
faktiskt haft såna som vänner. Skönt nu att man inte har de längre;-) i alla fall den dagen vi väljer kennel här hemma och valpen är tingad så kommer jag skriva vilken de blev. Kommer skriva om kenneln och rasen. Men innan dess kommer det komma sånt som är kryptierat..
Nu ska atosen och jag strax vandra in till våra sängar. Han till sin med massa filtar plus sin snuttefilt i och jag till min, men två tjocka täcken till mig, ett till David och en David. Underbart!!
Vill bara passa på och säga att jag har de två bästa i mitt liv: Atosen och David<3 finns ingen i klass med dom.
Sedan har jag mina helt underbara vänner<3

Kommentarer

  • josse säger:

    Utgår från att jag är en av dina "vänner"? :-P

    2011-12-12 | 01:48:42

Kommentera inlägget här: