justbeccca

Extra jul idag!

Kategori: Allmänt

Rätt nyligen hemkommen från en extra jul med familjen då Johanna och Nille inte kommer hem till julafton. Så då bestämde vi oss för att ha en extra jul.
Har varit en mysig dag, men Josse i morse, sedan Carro och Nille under dagen. Eftermiddagen spenderades med David hemma och gjorde lite mat till julmiddagen och slog in julklappar. Strax efter sju va vi hos Josse och Håkan för julfirandet. Då va alla andra redan där, så vi kunde sätta oss ner på direkten och börja. Självklart när lilla kusinen Arwid på 3år är med, så är han stjärnan för oss. Han bjöd till och med på lite julsånger för oss, riktigt söt.
Jag tyckte att detta var en helt underbar dag och kväll och jag har haft det riktigt trevligt och myst in i varenda sekund.

Vi pratade lite om nyår också. Ser verkligen framemot nyår. Ska bli riktigt mysigt att komma bort i några dagar och bara varans familjen. Plus att få se Johanna och Nilles hus.

Sedan idag hade jag turen att Apoteket la undan atos tabletter åt mig, då de enbart hade en ask kvar av den storleken och sorten. Plus att de va 30tabletter och inte 10 st.
Nej nu ska vi sova här hemma. Alla tre jätte trötta. Natti!!
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: