justbeccca

Ursäkta?

Kategori: Allmänt

Jag har lite smått funderat den senaste timmen om vänskap.
Är man en dålig vän om man bryr sig och ifrågarsätter sina vänner om olika saker?
För enligt mig så är det sånt vad man gör som en bra vän. Har jag missuppfattat allt?
En vän som betyde mycket för mig har idag gjort klart att den inte vill vara vän med mig, för att jag bryr mig för mycket och att jag ifrågar sätter. Men ursäkta mig att jag bryr mig om mina vänner och de som betyder mest är väldigt viktiga för mig. Jag är noga med kontakten och att det inte ska vara en envägs kommunikation. Men det kanske är så de ska vara. Inte vet jag, men som jag fungerar och är uppfostrad så är mina vänner det bästa som finns. De finns alltid där när man behöver dom och de vill ens bästa hela tiden. Plus att sitta ner och prata med dom när man har det jobbigt kan vara mycket lönsamt, för man får höra en annan synvinkel och från någon utifrån.
Sedan om man har det jobbigt, kan det vara skönt att umgås med dom som man alltid har det roligt med och glömma sina bekymer ett tag. Är de fel de med?

Min kväll har varit bra, har kollat på film med mami, Män som hatar kvinnor. Så himla bra film, men för mig som inte läst boken tar den lite hårt i hjärtat.
Sen så åkte jag med till Shell en sväng, träffade lite folk och sedan kom Patricia dit med Markus och då visade det sig att Håkan och Markus känner varandra. hehe lite smått komiskt. Hur som helst, bortsett från det som hänt ikväll så har jag haft det bra.
Sedan fick jag veta att min älskade mini pc är iväg skickad på lagning, så hoppas dom kan fixa den. Annars blir de synd om han som sålde den till mig.
Men nu ska jag sova. Ska upp imorgon och iväg till skolan igen. Tråkigt värre.
Pussisar på de och god natt

XOXO//Bambii

Kommentarer


Kommentera inlägget här: