justbeccca

ytterligare en dag

Kategori: Allmänt

Nu är jag då tillbaka i skolan, ytterligare an dag då jag inte har något att göra. ska lämna in mina arbeten snart och sedan vette fan vad jag ska hitta på. Tänker inte börja mednågot nytt nu, är ju inte så många veckor kvar i skolan och med min fart skulle jag nog vara klar till hösten med de arbetet. Så nej, inte ett nytt i alla fall.
Jag har de i alla fall väldigt skönt, hela kalssen är i ett annat klass rum och kollar på någon film, medans jag får sitta vid datorn och slappa:P eller jag har ju precis skrivit klart ett gammalt arbete på datorn och nu har jag ju som sagt inget att göra. blir väl att blogga lite här och sedan tror jag att jag ska leta upp mike så han får bjuda på en kaffe, han inte ta ut pengar i morse.

Jag är så förbannat trött, somnade typ fyra fem i morse, kollade klart på bröllopsduellen och sedan stängde jag av datorn för att sova. men då låg min käre vovve och krånglade. han var preci. över allt i sängen, och på golvet och i fönstret.. Vaknade av att mami skrek på mig att jag skulle på, när klockan var 08:07 och jag ska upp egentligen halv sju för att hinn allt på morgonen.



Blir senare idag en promenad i ruds skogen med Baily och förhoppningsvis Stiine.
 Jag har ju då ett rum där jag sover, har datorn, och lite små grejer. typ som ett vanligt sovrum. I rummet brevid har jag fyra garderober, en byrålåda och en gäst säng och ett ställ där jag hänger ny tvättad tvätt på tork. och nu har båda dessa rummen lyckats blivit stökiga, trots att jag städade i torsdags. vette fan vad jag håller på med. tvätta måste jag med.

nej nu får de bli en kaffe med Mike och sedan en cigg på de. dröjer nog inte länge innen jag skriver igen.

XOXO//Bambii

Kommentarer


Kommentera inlägget här: