justbeccca

Hos Pappi

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag hos pappi en sväng. Har varit i båthuset med josse och håkan. Är här och är lite smått sociala:)
Josse och jag har suttit ute i båthuset och snackat lite om mitt liv och sånt. Det har varit mycket intressant och ja josse du hade rätt. Du fick rätt känsla den kvällen. Men de håller du tyst om josse, annars ska jag jaga dig ut ur stan och sedan gräva ner dig levande i grav du grävt själv.

Nu ska vi hem och göra oss i ordning och sedan ut med Andreas och Martin;) hih mycket roligt
Får se hur kvällen blir och ser ut senare. det får jag återkomma med vad som hänt ikväll.

Igår
var vi med ute i båthuset och hjälpte till att sätta uppbakvagnen. Mats och oxå och hjälpte till. sen åkte vi hem så jag fick hänga min tvätt. Sen hände det inte så mycket mer. Jag minns inte rikitgt vad som hände mer igår.

Onsdagen
Då fikade jag med Pinar en sväng, sedan var vi ute en sväng med Carro och Mats och Josse. Var typ nästan i molkom och åkt, vi var i öster deje och åkte i alla fall. men en mysig och rolig kväll. som vanligt är mats och jag elaka mot varandra. Men de gör inget, vi är såna och du är faktiskt snäll ibalnd:) hahah INTE

Ne nu får de bli till att åka och göra oss i ordning, dessa dära två som väntar på oss avlider nog snart. För alla älskar mig.

Mattias du vet att jag inte kan svara på sms och du är visst värd ett svar. jag gör inte mycket. ska snart hem!!! har du fått ditt dumma svar nu?


XOXO//Bambii

Kommentarer


Kommentera inlägget här: