justbeccca

äntligen hemma

Kategori: Allmänt

Så nu har man nästan precis kommit hem.
Kom dock försent i morse till skolan, men sånt är livet. får fan ta och lära mig komma upp i tid. Men jag gjorde klart mitt arbete och nu har jag inget att göra i skolan, inte ens min lärare vet vad han ska ge mig för arbete. Så jag har haft två lektioner där jag har hittat på egna saker:P hehe ganska så smart gjort ändå.

efter skolan åkte jag bussen kvart i två ner till stan, där jag träffade syrran och tog en kaffe med henne, sen kom mumsimamsi dit med Baily en stund. men när hon kom gick jag nästan direkt. Skulle möta Pinar<3
Mötte Pinar strax efter halv fyra, då gick vi till McD för hon skulle käka. Sen blev de till torget för att träffa hennes kusin.
När hon kom så bar det av till Waynes där de blev en kaffe och massa snack. Skit roligt. Älskar att träffa nytt och roligt folk. De personer som är öppna och enkla att ha att göra med, de är dom som stannar längst. Inte de inveklade och tråkiga. hehe

nu blir de till en rök och kaffe i solen och sedan kolla den nya Fast and The Furious, i väntan på att pappi ska höra av sig så jag kan tanka min mobil;)


XOXO //Bambii

Kommentarer


Kommentera inlägget här: