justbeccca

Skit träningar och pyssel

Kategori: Iphone

Denna veckan har alla träningspass med Akhela varit skit. Inte exakt hela passen, men delar av dem och över lag skit. 
Tjuvstartar i agilityn, tjuvstartat i apporteringen, inte lyssnat osv. Alltså haft knäck i öronen och gjort de hon velat.. 
Dock upptäckte jag och Alexandra i onsdags att Akhela är kall, på hela kroppen. Men kallas på benen, klängig och grinat varje gång jag bett henne gå ut från ett rum. 
Akhela är varken klängig, kall eller grinar så lätt. Så tempade henne och hon hade inte sin normal temp. Lite under sin normalt temp. Samt igår hade hon högre än normalt tempen, men är fortfarande kall, klängig och grinat lika mycket. 
Så vi kan konstatera att detta är inte en bra vecka att träna på. Hon är inte på topp kroppsmässigt. 

Men idag förvånade hon mig med ett härligt agilitypass, avslutning på vår kurs. Bortsett från att hon bestämde sig på balanshindret att hon ville mysa i stället. Låt mig säga så här, att springa på ett balanshindret med matte bredvid i fullfart och plötsligt bestämma sig för stt man är kramsjuk, resulterar i en matte som försöker kramas med marken. Men blir rullandes nästan i 5-6 meter innan hon får stopp sig sin precis innan ett hinder.. HAHAHA!! Kan inte sluta skratta åt det. Akhela vart skit glad över att matte var på hennes nivå :-P 
Jag kan dock meddela att det nu några timmar senare känns i hela kroppen. Så det är tur att jag redan äter sömnmedicin.

För övrigt har denna vecka gått åt till att planera morgondagens(lördag) mässa. Vår klubb har en monter på djurlivs mässa här i Karlstad. 
Den finner ni i totohallen på Färjestads travbana, klockan 09-17. 
Så Emelie och jag på klubben har alltså pysslat ihop ett bra monter koncept med hjälp av vissa klubbmedlemmar. 
Vi har en skitanygg monter som vi satte upp idag på eftermiddagen, ensamma! Tjejer kan, de ni :-P
Emelie har bakat bullar, då det dagen till ära är kanelbullens dag. Vi har fått låna en miniprojektor så vi kommer ha två bildspel, ett på en dator och en på projektorn. Vi har några medlemmar som trots kurser och tävlingar har varit så gulliga och ställer upp i rasparaden. Som arrangören låter oss ha inomhus. Alltså bättre service kan man inte få, vi fick en toppen plats och får ha vår rasparad inomhus. 

Det är lite små saker som ej är framme där förens imorgon bitti, då vi inte ville lämna vissa saker kvar över natten. 
Imorgon kommer även hundar och människor befinna sig där inne. 
Så nu kanske ni förstår varför frånvaron på denna blogg varit ett faktum. Skit träningar och planering inför mässan. 
Akhela kommer medverka i rasparaden och eventuellt även Atos. 

Resten av veckan kommer gå till: mässa imorgon på dagen. Skräckfilmsmys med Alexandra på kvällen och söndagen är det daga för Personspårscirkeln. 
Tänkte faktiskt lägga spår åt mina innan kursen. Akhela fick ta Texas spår i måndags, och hon arbetade fint i linan och i spårkärnan. 

Nej nu är det daga för natten. Klockan ringer 07.00 ;-) 
///Becca 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: