justbeccca

Ännu mer snö

Kategori: Iphone

Idag köptes en ny sele till Akhela, men den kommer inte passa så länge till. Hon befinner sig nästan emellan alla storlekar på allt just nu. En väldigt tråkig period! 
Sedan köptes en varsin pulka till vovvarna. Vi ska gå promenader med pulka bakom. Atos ska ha tyngd i sin, medan Akhela inte ska ha något alls i sin. Hon ska bara vänja sig vid att ha något låtande bakom sig, förutom matte ;-) 
Dock så är planerna på paus med Atos, då vi märkt att något inte stämmer riktigt under ett par veckor. Vi har inte riktigt kunna sätta ordet på vad, men nu tror vi veta vad det är och ska boka tid hos veterinären. Så fram tills svar på vad det kan vara så, blir det lugna promenader. 
Tänker ont spekulera mer i detta just nuoch  uppskattar om ingen av mina läsare gör det heller. Skriver eventuellt hur det går. Annars märker ni själva hur träningen ser ut framöver. 

Annars har vi fått/får mer snö idag. Helt underbart. Ingen känner mer lycka än jag, dock så kan jag ju inte åka skidor bakom Atos nu. Så jag får njuta av att leka i snön med Akhela och mysa med Atos. 


Akhela har även under natten och dagen idag varit fruktansvärt dålig. Hon har magsjukan och inte alls varit nöjd med matte. Men pigg är hon, det kan man inte säga något annat om. Men när hon kommer in och lägger sig i soffan så däckar hon direkt. Så sliten är hon. 


///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: