justbeccca

Ännu mer idag

Kategori: Iphone

Idag när vi vaknade och tog första promenaden vid åtta imorse så snöade det och hade gjort det ett tag. Tror ni jag var ute med två väldigt lyckliga vovvar?! 

Det bästa med att gå så tidiga promenader på helgerna är lugnet som är ute. Alltså det är helt underbart lugnt ute. 
Annars idag har Akhela och jag spenderat flera timmar ute i snön. Först hemma och sedan i rastgården med lek med flera olika hundvänner, medan matte drack varm oboy. 
Sedan åkte vi hem, duschade, gjorde kaffe och kollade på tv. Var meningen film, men orkade inte krångla. Så jag tog bara min kaffe kopp och bäddade ner mig och Akhela under täcker i soffan. 
Sedan kan jag sägs att jag knappt märkte av henne på 4 timmar. Då vaknade hon och ville ut. Sedan sov hon igen.. Så jag hade en mycket trött vovve. 
Atos har varit med David hos svärmor, som det är varje helg. Sedan tog de sig en springtur hem. Atos var mycket nöjd och trött när han kom hem. Att åka ut till svärmor för Atos är som att åka till paradiset för andra. Hihi 

Nu hoppas jag på att det kommer ännu mer snö, men som prognoserna ser ut nu, så kommer det tidigast nästa måndag. Men kan hoppas att det ändras under det närmsta dygnet :-) 

Imorgon börjar den första veckan på tränings schemat med konditionsträningen för mig, David och vovvarna. Ska bli kul och skönt att komma igång igen ordentligt :-) speciellt att springa i snön ocj ännu bättre tänkte jag ta en tur på skidorna bakom Atos imorgon också :-D hihi


Natti på er alla
///Becca 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: