justbeccca

Jaktmötet och skotträning

Kategori: Hundar

Igår var det saga för det första jaktmötet med pappas lag, som Atos tillhör. Fick träffa en del av jägarna, vissa har jag redan träffat tidigare. Alla var dock inte med igår, men de kommer på möter den 13/10, dagen innan jakten är. 
Fick veta en del viktiga saker och fick även känna på stämningen bland männen. Hehe 
Jag tycker dom är ganska så roliga och det är en skön stämning. 


När mötet var över så åkte pappa och jag med två ner till grusgropen och medan dom sköt in sina gevär så skottränade jag Atos med de riktiga skottljuden. Det är allt en väldigt skillnad på startskottet och gevärskott. Efter fem skott så somnade Atos. Så det var ingen big deal. Hehe 
Bara han fick veta vart skotten träffade så var han nöjd. 


Kan säga att jag se grymt nöjd med Atos igår, både på mötet och på skotträning. Han visade sig från sin bästa sida och jag fick mycket beröm på mötet för att han var så lugn. Att han bara kunna finna sig i en ny situation och lägga sig ner och bara njuta. 

När vi kom hem så åkte David ut till sin mor och jobbade, jag fick besök av Alexandra. Vi drack kaffe, hon fick titta på när jag diskade och fixade hundmaten. 
Sedan fick hon se lite klicker träning med Atos och Akhela med Apportblocket :-D mami var väldigt nöjd med sina vovvar igår :-) 
Fick även en kantarellsmörgås igår, plockade i lördags under spårningen :-) 

Nu är det mer mys time med bebisarna här hemma till duck dynasty på nian. Tycker det programmet är fruktansvärt underhållande :-P hehe 



///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: