justbeccca

Gårdagen till idag

Kategori:

Igår var verkligen en skit dag för mig, eller ja, för Akhela mer. Hon gjorde verkligen igår så att mitt tålamod försvann. Lydnad och utställningsträningen gick åt skogen, antagligen för att jag inte hade tålamod med henne. Så efter träningen tröst åt jag godis och drack lite dricka, för att sedan krypa ner under täcket i soffan och myste med Akhela. 
Senare på kvällen åkte jag och träffade Svärdis, Josse och Alex. Slutade med att Alex och jag stod som vanligt på hennes parkering och pratade i någon timme. Denna gången om rädslor, skräckfilmer och äckliga djur t.ex. hajar, ormar, krockodiler osv. 
 
 
 
Dag idag har däremot varit bättre, trotts att hon har dragit loss väv från väggen i sovrummet och även bitit hål på sin säng. Detta skedde medan jag satt i vardagsrummet och pluggade... Blev ganska så missnöjd på henne, men hon kompenserade detta med ensamhetsträningen som gick super bra! En timme var dom ensamma, medan jag satt utanför här hemma, pluggade, drack kaffe och pratade med grannen. Hon pep i några sekunder när grannbarnen kom hem. De som bor ovanpå oss. Annars helt tyst! En mycket nöjd matte :D 
Nu ligger lillan i mitt knä här i i köket och sover medan jag skriver här lite snabbt. Vi väntar på att Alex ska bli klar så ska vi gå på promenad i skogen :) 
 
 
 
Ska försöka göra klart ett av mina arbeten idag också, sedan är det klipptid halv sju och efter det är det lydnadsträning med Svärdis som gäller. 
 
 
Hoppas ni alla har lika fint väder som vi har, dock vill jag känna höstluften mer idag. Det blev liksom lite för varmt för att vara höst idag. Men det gör väl inget, då kommer hösten tillbaka en annan dag :D hihi
 
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: