justbeccca

Totalt slutkörd

Kategori: Iphone

Ja denna dag gick inte alla som det var tänkt.
Det som var mest jobbigt var att inse att man inte räcker till som människa.
Jag önskar verkligen att dagen skulle gått bättre och att resultatet varit annorlunda. Men tyvärr gick det inte, jag gjorde allt för att få ett annat slutresultat. Men det funkade inte...
Tyra och Charlie var här idag för första gången sedan Ollie kom. Men det gick inte så bra som jag trodde det skulle gå. Alltså inget slagsmål eller något sådant. Men det var inte en enda lugn sekund här hemma.
Charlie gömde sig under köksbordet, Atos la sig i sovrummet för att slippa de andra tre, Tyra och Ollie hade någon hat/kärlek för varandra, så de bråkade, lekte, skällde och var inte ett dugg lugna.
Vilket resulterade i att jag såg att ingen hund mådde bra av detta och dagen blev inte bättre, så när Josse var förbi en snabba tog hon med Ollie så jag kunde få lite lugn här hemma. För jag var totalt slutkörd och detta blev ingen miljö för mig att kunna plugga.

Jag pluggar i grunden, sedan kom det roliga med att kunna vara dagmatte. När miljön då med alla hundar hemma inte är så pass bra att ingen hund trivs och att jag inte kan plugga, så måste jag tyvärr avsluta det.
Atos började mjälla och fälla sin päls som en idiot idag och Ollie började mjälla fruktansvärt mycket. För mig är det ett stort tecken på att det inte funkade.
Jag har nämligen under dagen idag, försökt tänka ut olika lösningar. Tänkt att det kan ju funka si och så. Men när jag sedan tittar på min alldeles egna hund och ser på honom att han inte trivs, så går det tyvärr inte.


Jag fick även under kvällen i soffan mer känslor för att behålla Ollie. Han är en underbar, lättlärd och go hund. Han är så jäkla bra och perfekt. Så en del av mig vill behålla honom, men en annan del vill inte det. Vi får se vad tiden har att utvisa.
Ska imorgon skriva ett nytt mail till Hundarutanhem om jourhems uppdatering. Ska även ta en längre skön promenad imorgon på dagen, i förhoppningsvis sol. Sedan ska jag skriva om och klart ett av historia arbetena.
Ska även med Alexandra till veterinären med Prinsen, sedan iväg och kolla om det finns någon sele till Ollie och ett nytt halsband.
Selen behövs till Ollies nya åk(barnvagn) och halsband för att han nästan växt ur sitt han har.

Vi fick nämligen igår en hemleverans av underbara Elin, av en Emmaljunga barnvagn. Så nu kan vi gå på långa promenader och stoppa ner Ollie i vagnen när han är för trött för att gå, för att sedan gå vidare med Atos och knuffa fram Ollie i vagnen. Är så jäkla nöjd med min lösning!! :-)
Vagnen fick vi gratis, och den är super fin och har Easy fästen, så vill vi byta till enbart liggdel är det inte svårt att få tag i, så nööööööjd! :-D


Fick även hem mina två nya böcker jag köpte förra veckan, etologiboken och även Hundmassage och streching. Så nu har jag fyra böcker som jag läser samtidigt. Måste lära mig att tygla mig själv, jag hinner läsa alla. Bättre att ta en i taget. Men ni som känner mig, vet att jag inte har tålamodet till att ta en i taget :-P haha

Nu blir det natten, blev så uppe i varv när jag skrev det första för det är så många känslor i det!

///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: