justbeccca

Soliga söndag

Kategori:

Ännu en underbar dag med innehåll av sol, kaffe, packning, lek ute i solen för gabbarna och lite mer :)
David är ute hos svärmor idag igen och grejar på, hundarna fick röja loss rejält innan vi åkte hem. Två super nöjda hundar följde med hem och ligger nu utslagna i soffan. Detvär så attvute hos svärmor är gräsmattorna fortfarande täckta med flerar centimeter snön och det blir extra jobbigt för grabbarna att springa runt. Perfekt för Ollie att bygga upp muskler och för Atos att hålla sina i trim.

Satt som sagt igår och letade läderhalsband till Atos och det var inte lätt. Fann många fina och bra. Men fruktansvärt många är fula som bara den. Det är lite för mycket krimskrams på dom och de blir inte alls snyggt de. Men oavsett så använder Atos sele just nu tills jag hittar ett bra och snyggt halsband. Har fått några tips på märken, som jag håller på att kolla upp. Men tar tacksamt emot fler tips :)

Fann även mer information om min plan jag ska genomför, så snart flytten lugnat ner sig. När jag fann den informationen så blev jag mer motiverad till att genomföra min plan. Så nu ska vi bara flytta och komma i ordning i nya hemmet, så drar jag igång mitt projekt :)
Hoppas på att kunna vara klar i sommar så man hinner njuta under sommaren, sena roliga sommarkvällar med projektet och grillning :) Det tycker jag låter perfekt :)

Nej nu måste jag börjar packa och göra mig lite kaffe. Vill även tillägga att stavningen på vissa inlägg inte alls är bra, detta på grund av en ouppmärksam Becca sittande s bakom taben.
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: