justbeccca

Snurrig och illamående=hostmedicin

Kategori:

Ja som ni förstår så är jag snurrig i huvudet, mår illa och är torr i munnen. Gissade på rätt hostmedicin? Japp, cocilana är det som gör detta. Men tänk er var skönt det ändå är att inte hosta lika mycket och det gör inte ont! :) Helt klart värt det! Men som ni kanske förstår då, så mår jag extra illa av dator och telefon, så jag orkar liksom inte uppdatera här på samma sätt då. 
 
Igår så spenderades kvällen hemma, med David och så kom Sebben och Micke förbi, så det blev prat med dom samtidigt som jag kikade i frustration på gladiatorerna. Igår var det verkligen kasst!!! 
Sedan kom Josse förbi en sväng, följde med henne för att hjälpa henne att tanka, då man måste vara två för att få upp tanklocket. 
 
                                                         Mys till gladiatorerna!
Väl hemma somnade jag ganska fort, efter att ha byt lakan i sängen, då Atos återigen hade smitit upp i sängen. 
Anlednignen till att han gör det mycket just nu, är för att i måndags när alla hundar var här, dagmatte hundarna och mina, så var situationen så stressad och pressad, så när Atos gick undan för att slippa de andra tre så la han sig i våran säng, och då ville inte jag tillrätta visa honom att han inte fick vara i sängen. Eftersom han faktiskt gick undan, så ville jag inte att han skulle uppfatta det som att han inte fick gå undan. Så nu håller vi på att rätta honom och även byter lakan ungefär en gång om dagen, så om någon av mina läsare skulle ens få för sig att det var lätt i måndags och att vi har haft det lättare under veckan, så NEJ! det har vi VERKLIGEN INTE!!! 
Måste även faktiskt berätta jag blev besviken när jag lästa ägarens blogg till dagmattehundarna, där Ollie blir syndabocken för att det inte funkade i måndags. Det är faktiskt inte så det var, så jag blev väldigt besviken. Jag förklarade allt i måndags och det känndes efter att ha läst det inlägget att inget av det jag förklarade hade blivit uppfattat. Utan allt läggs då istället på Ollie.. Klart man blir besviken och ledsen då. 
 
 
Idag har Ollie och jag tagit en lång promenad ut till David och Atos som var ute hos svärmor, jobbade och även grejade i garaget. Tog 1h och 20min att gå ut dit, OIlie gick i 1h och åkte vagnen de sista 20minuterna och där var det även 70-sträcka och ingen gångbana. Så det var perfekt för en stund i vagnen. 
Väl framme hade David startat grillen och grillade hamburgare och sedan blev de kaffe, innan vi åkte hem. Var där ute i drygt en timme.
Under tiden David grillade kikade jag på bilen som är under projekt, och hade även sökövningar med Atos och lite med Ollie. 
Väl hemma städade jag medan David gjorde sig i ordning för att åka på födelsedagsfirande av en kompis till honom. Sedan fick han gå ner och handla mys till mig medan jag var ute med Ollie. Nu är jag nyduschad, myser i soffan med cola och chips och kollar på melodifestivalen. Små läser på lite andra bloggar, E-böcker, information om lite annat smått och gott. 
 
                              Sista 20minuterna njöt Ollie av sin vagn och utsikten! 
                                                 Min älskling är en bra grillmästare! 
Tänkte bara tillägga att det tagit mig 45 min att skriva detta inlägg, då jag blir som sagt mer illamående av datorn... 
Nu ska jag återgå till melodifestivalen helt engagerat och risken för att somna är stor. 
///Becca 

Kommentarer

  • Lina säger:

    Tycker det var tråkigt att du inte nämnde något om detta när vi sågs tidigare idag.

    Svar: Hade sagt något då, om jag hade kommit ihåg och om jag inte skulle iväg.
    Becca

    2013-03-10 | 16:47:30

Kommentera inlägget här: