justbeccca

Livet är att bra!

Kategori:

Man inser med tidens gång att livet är att bra. Trots motgångar i massor, så vänder allt på en nanosekund och allt blir näst intill perfekt. Det är då leendet dyker upp bara av tanken att en ny dag kommer imorgon.
Dagen idag har varit en sådan dag för mig. Jag har i lugn och ro grejat här hemma och barat börja le för livet är fruktansvärt bra just nu.

Eftermiddagen spenderades med packning, hämtning av David och låta grabbarna röjja loss en sväng till. Sedan bar det av till Agnes och hennes goa familj för fika och prata. Pratades allt mellan himel och jord och huset var fullt av ungdomar. Det är en underbar familj och man känner sig liksom inte felplacerade när man kommer till dom. Atos och Agnes hade ett kärt återseende och ja, båda kände igen varandra och självklart kom den friande Atos fram igen. Han flörtade på alla sätt och vis. Det ÄR han flicka verkligen. hehe Så kul att se!

Väl hemma igen efter ett par timmar borta blev de matlagning, tacos och mys framför tv. Alla fyra däckade i soffan.
Nu har en krypit ner i sängen och vi andra är inte långt efter. Ska bara...

Imorgon blir det mer packning av det sista typ som går att packa innan själva dagen. Sedan ska jag handla lite smått, typ hundmat, kolla efter halsband till Atos och om det finns denna gång, köpa ny klofil. Glönde totalt bort att åka in sist :-/ Ska också köpa skyddsplast till iPhonen och om jag finner till noten också.

Sitter även och planerar lite smått vad jag ska kika efter på Ullared, för dit åker vi ju den 8/4. När vi ändå är där nere och snurrar, ska som sagt till engelsons också och kika har jag bestämt.
Som jag skrev, livet är att bra! :-)
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: