justbeccca

Ibland blir det inte som man tänkt...

Kategori:

Upptäckte idag att Atos fått slitage på sin päls av kedjehalsbandet. Så nu letas det efter ett nytt snyggt halsband, inte hel eller halv stryp utan vanligt "fast". Kollar mest på läder halsband, då jag tycker det är snyggt. Fått tips på ett märke, men uppskattar om någon mer vill dela med sig av sina erfarenheter av juwt märken på läder hasband. Även andra "fasta" halsband är av intresse.

Dagen idagvhar bjudit på packning, kaffe med Josse, Carro och pappa. När pappa och Carri hade gått kom Håkan en stund senare och då blev det mer kaffe på balkongen. Atos och Ollie har haft Texas här och lekt och myst med. Vid halv sex åkte jag och hundarna ut till Davids mor och han för lite grillat och sedan åkte vi vidare till Viktors garage för att kolla in hur det gick där.

Väl hemma blev det promenad följt av mys framför tv till Iren Huss. En helt perfekt dag alltså! :-)
Atos och Ollie har sprungit lösa mycket idag och haft väldigt roligt. Ollie har blivit väldigt duktig på detta med att vara lös, men då enbart ute hos svärmor. Vi tar ett område i taget, Ollie är lite speciell nör det kommer till detta.

Nu en sista promenad och sedan natten. Dagen imorhin bjuder på mycket :-) Roligt!!!
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: