justbeccca

Effektivitet är det bästa för själen

Kategori:

Denna dag började med en liten sovmorgon för mig, David var så söt i morse och tog ut hundarna innan han åkte, medan jag gjorde hans frukost. Sedan gick hundarna och jag och la oss igen. Kvart i nio gick vi upp, Atos pigg som en lärka och Ollie trött som en zoombi. Han gick och la sig i köket och sov vidare tills frukosten kom ned och sedan en promenad. Dock fortfarande lika trött och det är han fortfarande. Det var en tuff dag igår. 

Men kvart i tio hämtade jag och Ollie Alexandra och Prins för en tur till vetrinäen och återbesök för Prinsen. Det gick super bra, växtvärken är borta, men han ska ta det lugnt hela våran, då han är i en känslig utveckling av kroppen. Men han var sååå duktig inne hos vetrinären. 
 
Efter den turen släppte Alex och jag av David M och Prinsen hemma(David M kom till veterinären under tiden vi var där), för att åka vidare till Solstaden för köp av nytt halsband och en sele. Dom har extra pris på Limex sele, halsband och koppel. 
Dock fanns bara Ollies storlek på selen i rosa/rött, så han fick en i den färgen :P hehe Sedan ett grönt camoflerat halsband. Så nu är vi riktigt nöjda över dom köpen :)
Vi passade även på att väga Ollie och han väger 14,1 kilo nu. Han börjar se ut som en hund nu i koppen, både storleksmässigt, muskelmässigt och även viktmässigt. Han har dragit i väg lite på höjden, så nu syns revbenen igen lite. Men det kommer hålla på så här tills han är färdig växt. 
Fick även idag se att Ollie har en botten i magen, han åt inte upp sin frukost, lämnade 1/4 deciliter mått kvar. Men då försåg han sig själv igår i Josses bil med massa hundgodis(bröt sig in i påsen) och även en prova på påse eukanuba(bröt sig in i den med). 
 
                                         En trött Ollie igår när vi kikade på Ullared! 
Nu ska jag återgå till pluggadet och även sätta igen en tvättmaskin, med det tyd enda vi tvättar här hemma: Lakan! 
Eftersom Atos tog sig friheten igår igen att lägga sig i sängen när han var skitig efter promenad och även ytterliggare två gånger. Så var vi tvugna igen att byta lakan, så David inte blir allergisk. 
 
///Becca
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: