justbeccca

Möhippa, shopping, bröllop och familj

Kategori:

Ja som ni nu förstår så är vi framme i Falkenberg och har hämtat husbilen vi lånar av davids far och styvmor.
Måndagen spenderade vi i princip bara i bil, tar ju ett tag att åka ner. Men längre tid med valp.. Akhela skötte sig perfekt i bilen ned och sov hela resan, förutom vid kisspauserna. Atos är som alltid en ängel att åka långt med i bil, eller ja i bil överhuvudtaget.

Framme i falkenberg blev de mat ocj sedan natten typ, då david, carro och jag var och hämtade husbilen i halmstad innan vi kunde anse oss framme. hehe

Tisdagen var det möhippa för min syster Johanna som gifter sig på lördag. En lugn och trevlig möhippa var det, då hon är sjukskriven på grund av smärtor i ryggen. Att jobba med hästar sliter på kroppen, speciellt travhästar.
Först picknick på Skrea strand, sedan hem och byta om för att åka till Ästa Gård för 3 rätters middag och till sist var det bastu och badtunna time. Badade ångbastu och det var bara jag och Carro dom klarade det. hihi :-)
Under tiden vi tjejer var iväg, så åkte David till sin far och började greja med audin... Sjävlklart så var ju saker tvugna att bytas som har med bromsarna att göra. Så hem kom han och hundarna i sin fars bil. Audin stod kvar i Halmstad isär plockad... Inta nöjd tjej, men idag är jag nöjd. Bilen är hel och tillbaka med nya bromsdelar.
Men innan möhippan började hann jag med en snabbis till Engelsons och kilade runt lite. Testade en jacka och köpts leksak till hundarna. Ska dit igen, men orkade inte idag.

Onsdagen så tog vi alla det lugnt på morgonen och förmiddagen. Vid ett åkte Håkan oxh David till Halmstad och grejade med bilen. Jag, Josse och Carro åkte runt till olika affärer och tillsist kom vi hem och drack kaffe och satt i solen. Riktigt trevligt var det :-)

Imorgon (torsdag) ska vi till Ullared med hela familjen och Atos och Akhela ska till Davids far under tiden. Sedan ska jag ringa om tiden för att lämna Atos, Texas och Tia på hundpansionatet på lördag innan bröllopet. Kvällen tar vi som den kommer.

Fredagen är inte riktigt planerad, men de kan vara skönt det med.

Lördagen är det bröllop hela dagen lång. förmiddagen går åt till att släppa av hundar på två olika ställen med någon mils mellanrum. sedan ska vi göra oss i ordning.

Vet inte om det blir så många fler uppdateringar nu denna vecka. Men ska försöka :-)
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: