justbeccca

Igår var dagen med stort D!

Kategori: Hundar

Igår var det äntligen fredag oxh strax efter fyra rullade bilen mot Sala och uppfödare till "bebis"(vi har inte bestämt vad hon ska kallas än).
Väl framme strax efter sju, fick vi möta alla valparna och sedan gick vi in och skrev papper, fikade och pratade i massor.
Jag kan nog inte säga för många gånger att jag är sååå nöjd med valet av kennel och uppfödare.
Fick även träffa den andra kullen valpar de fick för 3 veckor sedan av en annan jaktras. Super söta!! :-)
Vid tio började vi resan hem igen och var hemma vid ett i natt. Då träffade Atos och bebis varandra. Ute hade han så många känslor för den lilla, men väl hemma så var allt bra.
Hon fann sig direkt och även Atos.
Vad vi kan se hittills är hon väldigt framåt, tuff och självständig, men med en balans av kontaktsökande.
Hon är morgonpigg och en livlig liten krabat. Dock med många sovstunder. Alltså helt enkelt en helt vanlig valp :-)

Hon är inte helt nöjd med buren i bilen, men det kommer med tiden.
Däremot så första natten med henne var faktiskt väldigt smärtfri. Vi knorrade en till sömns, alltså hon piper och knorrar och vi svarar tillbaka. Vilket vi insåg fort i bilen på vägen hem att hon blev lugn av. Så hon somnade fort då.
Hon somnade vi två i natt hemma och sov till tjugo i åtta. Då väckte hon oss, men de var bara jag som gick upp med henne och Atos. Då David behövde sova. Sedan röjde hon och Atos järnet på morgonen och vid tio somnade vi om igen och sov i en timme. Men då tog David henne. Vi sover skift just nu :-P haha

Nej nu är det grillade klart, så nu är det mat för oss två benta. Ni fick i alla fall en snabbis uppdatering av våran nya prinsessa.
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: