justbeccca

nenene

Kategori:

Tro inte att allt kommer gå som de ska. För det gör det inte. Blir lovad ett samtal i går på skype klockan 14, men de skedde inte, men då fick jag i alla fall mail. 
idag skulle det vara 9.30. Detta gjorde då att min mysmorgon inte blev med Atos, och våran normaltsett längre morgonpromenad blev nedkortad. Men till vad för nytta?! Jag satt i 40 minuter inloggad på skype stirrandes på ett namn i väntan på att personen skulle loggga in och ha vårat samtal. Men de skedda aldrig. Blir så frustrerad över människor som tror sig att dom är viktigare än alla andra. 
 
Blev en promenad till då i stället och sedan bara slapp i soffan och läsa lite i företagsekonomiboken. Mina nya böcker har inte kommit än. Sedan en till promenad och nu äter jag lite mellis och dricker en latte och ska kolla på SVTPLAYS SM-Vecka draghund :) Kollade gårdagens 4-spann och nu kollar vi igen :) 
Kan ju berätta för er att igår när starterna gick så började jag grina som ett litet barn, fråga mig inte varför. Kan varit en glädje omgång. 
Samma sak hände nu när nordiskstil starterna gick, så typiskt mig! Tur att det bara är jag och Atos hemma :P haha 
 
Ska lyssna och titta på detta en stund och sedan hoppa in i duschen för att kunna möta upp josse :) 
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: