justbeccca

Drömtydningar

Kategori:

När jag flyttade hemifrån för några år sedan, fick jag den perfekta första lägenheten. Det fann dock bara en nackdel, första veckan i lägenheten drömmde jag om en man som jagade mig och knivhögg mig i bakhuvudet. Där tog drömmen slut. Jag kommer fortfarande ihåg den drömmen och han hälsade på mig ytterliggare en gång den veckan i sömnen. Han var en väldigt obehaglig typ. Men efter de två besöken upphörde han att dyka in, under drygt ett års tid. Sedan när jag blev sjukskriven så började han poppa upp igen, fast denna gång inte bara i drömmarna. Han liksom gick igen i lägenheten. Det är svårt att förklara just detta i skrift.
Men hur som helst nu innan jul skrev jag på en sida på facebook och frågade om detta. Hon tydde det åt mig och sedan har jag inte tänkt något mer på det. Fram tills igår när jag skrev där igen, för att få två andra drömmar tydda. Den ena drömmen har jag haft i någon/några månader och den andra började dagen efter nyår. Jag hade redan misstanke om vad dessa drömmar betydde, men kände ändå att jag behövde höra någon annan säga det till mig. Och nej jag är inte rädd för något av dessa djuren, men jag har respekt och skulle inte vilja stöta på någon av dom i skogen med hund. Då ser jag helst att jag är själv. 
 
Jag: 
Jag har drömt nu ett par gånger att jag är ute i skogen med hunden. Antingen går vi på promenad eller så tränar vi blodspår. När vi lägger blodspår drömmer jag om att vi stöter på vildsvin, och blir jagade upp i ett träd, jag kommer upp och hissar upp hunden i selen, men medan jag hissar upp honom så glider han ur sin sele och faller ner till vildsvinen. Då vaknar jag så jag vet inte vad som händer. 
Det andra är när vi är ute och går på skogspromenad så stöter vi på vargar, och vi blir jagade där på samma sätt, fast denna gången springer vi till bilen. Jag släpper hunden så han kan springa och hoppa in i bilen före mig, men väl framme där dyker det upp vargar från andra håll i skogen. Han är vid bilen när de dyker upp och jag är längre bort. Jag vet inte heller där vad som händer vid bilen då vargarna dykt upp, då jag vaknar. Men dessa två olika drömmar har jag haft nu några gånger och jag skulle gärna vilja veta vad de betyder.
Svar:
Hej rebecca,Ja den har ett enket budskap eller rättare sagt; den berättar om din rädsala att din hund blir skadad på riktigt. Att du är handlingskraftig råder inga tvivel om, med tanke på att du i drömmen klättade upp i trädet. Och eftersom du skriver om att lägga blodspår utgår jag ifrån att du håler på att träna upp din hund till jakt Och det är nog där din största rädsla ligger. Att det kommer att hända honom något under jakt. Den andra drömmen om att ni enbart är på promenad men blir jagade är också rädsla, men då att han kanske kommer bort av nån anledning. Så helt enkelt står den för din oro att det ska hända din hund något oavsett situation. Hoppas det var till hjällp Mvh marie
 
Den första drömmen kommer från när jag fick veta att just i den skogen vi spårar är ett favorit ställe för de ny etablerade vildsvinen och efter att någon sköt ledar suggan förökar dom sig snabbt. Men jag har trots detta spårat, men har då kollat av området ordentligt. Men som det är nu så avråder jägarna/markägarna folk att vara i den skogen och grusgropen då det är oroligt och ingen har kartlagt än hur de rör sig. 
Den andra drömmer kommer från nyårsdagen. Det var då jag började hjälpa till att söka efter en hund vid namnet Iris här i Karlstad. Hon försvann på nyårskvällen vid nio tiden och stack till skogs. När vi på kvällen var några ute och sökte efter henne i djupdalsskogen hörde både jag och Carro morranden från skogen. Nu denna veckan har vi här fått veta att i denna skog har en ny vargflock etablerat sig. De har även visat sid på elljusspåren på rud. Så de är ganska så närgångna. 
Så jag vet att dessa två är två rädlsor och oro över att jag inte kan styra allt som sker i Atos liv. Jag tror även det handlar om nyår, den värsta dagen på året för Atos och många andra djur och hundar. Jag är en kontrollfreak och när jag inte kan styra över saker så börjar jag drömma konstiga drömmar. Men jag tror faktiskt detta handlar om en rädsla att förlora Atos. 
 
Nu ska jag återgå till mitt roliga fördjupningsarbete och honungste :)
Tänkte även flika in att vi har fått en ny lägenhet och vi tackade ja till den, så imorgon ska hon ringa boka in kontraktskrivningstid. YEAY!!! 
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: