justbeccca

Drömmar=mål

Kategori: Iphone

Sent som natten är, ligger jag trots allt ändå vaken och slipar på mina drömmar. Som är mina mål. Men som det är nu, så tar vi allt en dag i taget och ror hem allt i land först som är på gång.
Studier denna terminen ut, flytt, träning av Atos, påbörja en ny träningsinriktning(ordentligt),fylla år, fira familjen som fyller år under våran, para Atos, osv. Vi har kanske lite fler planer, men dessa är som sagt inte något jag berättar här.. Ännu..

Men nu ska jag försöka lägga ner mina slipningar i dag på planerna och krypa ner i den varma sängen. Kroppen börjar strejka vilken dag som helst nu(eller det har den redan börjat med) på grund av för lite med sömn, för mycket i hjärnan, väderomslag. Smärta, smärta, smärta. Någon som vill byta?
Jag kan erbjuda en nacke som innehåller smärta och knakningar(smäller när djupa andetag tas för kotorna lägger sig rätt), även delar av ryggraden som går ner mellan skuldrorna, dessa innehåller även som smärta och knakningar(smällar även där vi andetag, sträckning, böjning) och vi har även det självklara smärtan i vänstra skulderbladet.
Detta erbjuder jag någon vänlig själ som vill testa på livet med smärta.
Jag mottar fullt friska kroppsdelar på dessa områden, så jag bara kan få sova en liten skön sömn, bara om det skulle vara för några timmar. Så energin och orken infinner sig.

God natt på er mina kära läsare.
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: