justbeccca

Äntligen en uppgång, kanske

Kategori:

Under förmiddagen idag rättade allt upp sig nu med skolan. Fick samtal om Historian 1b, tydligen dög inte uppgifterna och tack vare deras dåliga kommunikation var jag tvungen att ta en F-prövning.. Ganska irriterad på dom! Men ja, jag gör det och får det överstökat. Vet ju vad som sak fixas. 
Sedan ringde jag runt mellan Infokomp och Antagningen här i stan och försökte få fram vad jag skulle göra med kursen som inte blir av. Fick i uppgift att välja en ny, valde en ny och det blev en av dom jag sökte från första början, Privatjuredik. När jag läste om den, verkade den intressant. Så då fick de bli den. Så på måndag ska mina kurser komma upp och jag kan börja leka böcker.. En vecka försent... Men jag får väl bara ta det och göra som de säger, fast det inte är mitt fel. 
 
Men det är skönt nu att allt börjar ordna sig och jag hoppas nu att de går smidigt resten av våren med skolan. För detta har verkligen tagit på mig och tålamodet sa bara "poff" igår, så var det borta. Men nu håller vi tummarna. 
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: