justbeccca

Så stolt som få

Kategori: Hundar

Idag är de söndag och i detta hem betyder det kurs för Ollie, valpcirkel.
Idag var det följsamhet och inkallning. 
Vilket Ollie inte har något som helst problem med. Inkallningen kommer han på, han springer även efter oss om vi inte syns. 
Men vi fick i läxa att finna det ordentliga drivet i Ollie vid inkallning. 
Kommer även fortsätta med passitiviteten och följssmheten. Allt som går, kommer Ollie tränas på. 
Jag tycker verkligen om denna kurs, ledarna och deltagarna är helt underbara och man kan verkligen se varje hunds utveckling. Vi kör nämligen så att en hund är ute och tränar och resten är i bilarna, då de får mer inviduell träning och eftersom det är valpar, så behövs det inte mängder med störnings moment. Super bra upplagt! :-) Och en av de bästa sakerna idag var vädret. Sol, sol och sol!! :-D
 
Efter kursen var slut, tog David och jag ut Atos en sväng på lydnadsplanen och körde kontaktövningen och han fick även hoppa en hinder, för att få upp lite mer lust hos honom. Super duktig var han med, nöjde oss med honom när han hade kört på i någon minut :-) 
 
Väl hemma efter att ha lämnat av David hos hans mor(tyckte han kunde tagit bilen och släppt av oss istället), gjorde jag mer godis. Så nu står ännu mer blodpuddingsgodis och svalnar. Måste ju ha till Atos kurs imorgon :-D
Håller även på att läsa i Allmänlydnadsboken som vi skulle läsa i tills imorgon, riktigt roligt :-) 
 
 
Mer idag blir det nog inte, ska köra lite mer lekträning med Atos och läsa mer. Annars blir det lugnt, njuta av dagen och vädret :-) 
 
///Becca 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: