justbeccca

Att göra ett val

Kategori: Hundar

Är nog bland det svåraste som finns. Speciellt när det kommer till hund. För drygt ett år sen mailade jag med en av Sveriges bästa uppfödare på en ras. För jag var intresserad av att bli fodervärd till en hund från dom, men det blev inget med det då. Hon skulle ha kvar mig för att i framtiden kunna höra av sig.
Idag fick jag ett mail från henne där hon undrade om vi ville bli fodervärd till en tik på några år. Fick inte så mycket information om tiken, men ska maila tillbaka för att få reda på mer.

Men nu är ju grejen den att vi står i kö på en valpbilder som föds vecka 38. Denna kullen är inriktad på mycket inom hund. Dock vet vi ju inte hur många valpar som kommer och hur många det är innan oss som är intresserade.

Så nu ju det svåra valet: en tik på foder eller en valp(kanske). Vad väljer man?
Vill ha båda raserna men låt oss inse att tre hundar kan bli för mycket. Speciellt för David som är allergisk. Vad hade ni valt?
Kan även tillägga att jag blev väldigt glad över mailet, då jag trodde hon hade glömt bort mig och jag inte trodde hon skulle höra av sig alls.
///Becca

Kommentarer

  • Lina säger:

    Oj vad svårt! Men vad kul. Fast jag hade nog tagit valpen, eller jag vet inte. Fast träffa tiken kan ni ju göra och känna efter :) Är hon äldre än Atos?

    2012-09-05 | 23:46:15
    Bloggadress: http://mineforlife.blogg.se

Kommentera inlägget här: