justbeccca

Upp och ner

Kategori: Hundar

Här går det verkligen som rubriken säger upp och ner. Då Atos haft feber sedan igår, men den verkar som den är påväg ner. Så det är ju positivt, dock sa veterinären när jag pratade med dom att det är väldigt väldigt ovanligt att hundar får feber efter ett slagsmål. Så jag skulle tempa honom ofta och ha en väldig koll på honom. Så att feber inte återfinner sig hos honom.
Hans sår som vi upptäckte igår(att de fanns. Det har annars bara varit hår borta där, men igår syntes vart tänderna hade rivit) har idag blivit infekterade. De vätskade igår, men under natten har det förvärrats. Så nu baddas det med Jodopax(inte utspätt, då de ska vara starkt) och ska baddas flera gånger dagligen. Men även har tratten återfunnit sin plats på Atos, så han är lite Depp och pipig. Men han tar gladerligen på sig den, så han vet nog med sig själv att han behöver den.
Men han är glad över att ha sin mamma hemma och med sig hela tiden. Då jag är ledig fram tills torsdag.

Kan också berätta den glada nyheten att jag nu är klar med alla kurser jag haft under våren. Så nu har jag en mindre sak att fokusera på under sommaren. Till hösten blir det förhoppningsvis fler kurser igen, men fram tills dess ska jag ägna mig åt jobba, atos och njuta av den förhoppningsvis fina sommaren som verkar titta fram då och då.

Nu ska jag äta och sedan tvätta och tempa Atos. Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har haft. Har umgåtts med Alexandra och tagit igen lite vi missat;-)
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: