justbeccca

Intressant..

Kategori: Hundar

Jag tycker det är roligt att läsa andras bloggar. De har inte alltid samma åsikt som en, men de är fortfarande intressant att läsa vad de tänker och tycker om olika saker och ting. Samma sak som att jag läser mycket hundbloggar, för att kunna hitta lite mer insperation för mig och min hund.
Det som faktiskt är roligast är att när man tittar på vissa bloggar som skrivs av personer man vet och haft i närheten. Så har de verkligen inga ideér själva på vad de ska skriva. Så då går de in och tar efter vad jag skrivit. Detta är alltså människor jag varit vän med eller haft som bekanta. Precis som att vissa ord jag använt i sms till en av dessa har den kopierat och lagt ut. Detta är bara ett tecken på brist på fantasi...
-
Här nere får ni även restriktioner när de gäller lämna huden själv och rastning. Så till er som tycker att mer än sex timmar är okej att lämna hunden själv, eller att inte låta den komma ut. Borde kanske sälja hunden. Vet en som borde de i alla fall...
Rastning:
"Alla hundar behöver daglig motion och regelbunden rastning. Du bör rasta din hund åtmistonde var sjätte timme dagtid, valpar och äldre hundar dock oftare.
Hundar som permanent vistas i hundgård ska rastas på annan plats för att de ska få komma utanför hundgården åtminstonde en gång på dag."
Ensam:
"Hundar är folkdjur. De mår inte bra om de är ensamma utan behöver träffa både människor och andra djur. Det är särskilt viktigt att de får träffa människor flera timmar om dagen och att de aktiveras. Det är inte bra för hunden att vara ensam under en hel dag och inte bli rastad eller på annat sätt aktivera förren fram mit kvällen."
-
Nog med det. Nu har ni i alla fall fått information och det finns en lag som säger att en hund får vara själv max sex timmar. Hittade den dock inte..
-
Har i alla fall varit i rastgården med Josse och hundarna, utom Atos. Då han fortfarande är och ska vara i vila i 1½ vecka till. När han är redo ska vi till kristinehamn och träffa våran person. Ser verkligen framemot de, så ska vi ut i skogen igen med blod och klövar och börja cykla ordentligt. Ska bli skönt att komma igång. Dock tar vi allt detta stegvis. Inte allt på samma gång!!
Sedan idag har Josse och jag varit och druckit kaffe hos världens bästa vänner. Helt underbart goa är dom, tror ni kan gissa vilka :P Alexandra och David M.
Nu ska jag vila en sväng, sedan plugga och tillsist kanske till Josse och Håkan på middag och spelkväll med David. Ska bli riktigt mysigt.
Nu ska jag vila en sväng, är rätt trött. Sedan blir de plugg innan de kanske blir mat hos Josse och Håkan.
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: