justbeccca

Regnigt

Kategori: Iphone

Spenderat hela dagen med mina underbara vänner och hundar.
Började dagen som vanligt med morgon mys med Atos och sedan åkte Josse och jag till skolan för en labb som de stod skulle ta 2-3timmar. Vet inte riktigt om lärare inte har någon tidsuppfattning. Men det tog 40min i alla fall.
Kan även berätta att jag kör Davids gula audi, ni kan förstå att jag för många skratt av människor runt omkring. Men idag gav jag mig själv ett gott skratt och även den nya killen som jobbar på Shell. Han är redan tillräckligt nervös när man kommer in och handlar som de är. Men på detta så tankade jag imorse och fick hjärnsläpp när de gällde vilken pump så jag sa rätt högt och glatt GULBIL. Han svarade mig tillbaka med samma sak och började skratta åt mig. Hehe

Va hem och hämtade Atos, efter att Becca och Casper var hämtade och passade även på att koka kaffe som vi dels dra i här men tog även med till Becca lägenhet som vi spenderade eftermiddagen i, med att flyttpacka och flyttstäda.
Håkan kom även förbi med nylagad mat han gjorde åt oss och de va riktigt gott:-)

Nu har jag myst ner mig hemma i soffan med mitt oboy glas och har för någon timmesen avslutat min kvällsmat. Ska strax ut på sista rundan innan natten. Hade helst sovit redan, men man kan inte alltid välja när man har hund och för att påpeka det så finns det inget negativt med att vara hundägare, bara massa positivt och energi givande delar.

Verkar även som min David inte är jätte allergisk mot en ras jag alltid velat haft. Han reagerar lika mycket på den som han gör på Atos. Så detta ser lovande ut:-) hihi
Nu ska jag ta och gå ut och sedan sova,
så mima drömmar få strömma fritt. Ska även testa min nya sömnapp i natt. Kan beskriva den imorgon för er.
Natti på er!
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: