justbeccca

Planer, omställning och tack :-)

Kategori: Iphone

Denna våren så ska Akhela på mentaltest i april(5) med uppfödaren. Hon var så snäll och lät oss komma månaden innan vi egentligen skulle varit, då det riktiga mentaltestet vi skulle varit på krockade med Davids kusins bröllop. 
Men de gör inget, för dagen efter bröllopet (4maj) så ska Akhela och jag på en heldag för Pia Albinsson med lydnad/brukslydnad. 

Jag försöker över övertala husse att låta oss åka på utställning i Strängnäs den 8 mars, men han är inte helt övertygad på detta. 
Men jag hoppas vi får, kanske går att muta honom på något sätt. Typ mer garagetimmar 😂 

Atos funderar på att gå rallylydnada kurs nybörjare på klubben. Kan ju vara lite kul att träna något mer med den där Herren än enbart spår och drag(trots att han är nöjd med det). 
Märks på honom att han vill lite mer just nu än innan. Speciellt innan Akhela kom in i bilden. Men även efter medicineringen så verkar han gladare igen. 
Speciellt glad blev båda hundarna i fredags när David kom hem med deras nya bädd till hallen/vardagsrummet, som visade sig vara skit stor! 98x78cm. 
Båda hundarna får plats i den. Till och med jag får plats i den och den är skön 😊 

Denna kommande veckan är en omställningsvecka. David börjar jobba i Göteborg från och med måndag och kommer enbart hem på helgerna. 
Så hundarna och jag är själva fem dagar i veckan, vilket ger mig en fördel. Men även en nackdel. Men hur som helat så är det ändå plugg hela veckan, städa, planera, träna, lägga schema, träna på klubben och fika som är bestämt denna vecka :-) det som är skönt är att jag har bil hela dagarna långa och kan åka iväg och gå någon annanstans eller träna på dagarna eller ja vad som helst. 
Jag har även fördelen att jag studerar distans, vilket gör att när David får lägenhet i Göteborg, så kan jag och vovvarna åka ner en vecka. Om nu hundarna är välkomna, men Davids chef ville att de skulle vara det. Så jag antar att de försöker hitta något sådant ställe. 

Måste även tacka för era gulliga kommentarer. 
Det blir ingen släde nu, utan jag väntar med just släde delen tills nästa vinter och kör på kickbike i år :-) 

///Becca 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: