justbeccca

De tre största veterinärstationerna är imorgon besökta av oss!

Kategori: Hundar

Igår råkade Akhela ut för en liten för skarp tillsägning av en tik i rastgården. Men då syntes eller kändes inte så mycket mer än rivmärkena på huvudet. 
Men under eftermiddagen och kvällen svullnade halsen upp, så vi kände igenom henne ordentligt och upptäckte att hon var konstig på ena undre käkbenet. 
Vi bestämde oss att har inte svullnaden lagt imorgon(idag) så skulle vi ringa veterinären. Självklart hade det inte det, men svullnaden har flyttat sig upp och låg nu över käken.
David ringde veterinären och 40min senare så hade vi en tid. 2timmar spenderades med undersökningar och röntgen. 
Akhelas käkben är av!! Herregud, det är av! Jag kan fortfarande inte fatta det. Känns så overkligt. Min lilla prinsessa är trasig :-( 
Men efter 40min väntetid på direktregleringen så kunde vi åka hem, i väntan på telefonsamtal från veterinären angående eventuell operation. 
Då det inte fanns någon ortoped inne och den kommer inte förens nästa vecka, så skickades hennes bilder till Färjestads djursjukhus och där fanns ulvsbys ortoped, som jag bara hört bra om. 
Samtalet kom, från både Ulvsby och Solstaden. 
Akhela ska in på operation imorgon klockan 8.00. Det är med väldigt blandade känslor jag lämnar in henne. Hatar att lämna in på operation. Jag är så otroligt rädd för det jag inte kan kontrollera med mina djur. 


Samtalet med Solstaden gick snabbt, fick veta att hon skulle opereras, av vem och vad vi skulle köpa. Så lillan går runt med munkorg, för att hålla frakturen på plats och en tratt. Hon hatar oss just nu kan jag meddela er. 
Men allt för att min prinsessa ska bli hel och frisk igen <3 


///Becca

Kommentarer

  • Pille säger:

    Krya på dej lilla gumman! Du får vara försiktig med äldre tanter!

    2013-09-24 | 20:18:48

Kommentera inlägget här: