justbeccca

Sommar väder

Kategori: Hundar

Det är så härligt värdet ute, så man vill verkligen inte sitta inne. De senaste dagarna har spenderats ute i det sköna vädret. Ja i lördags var det väl inte så super fint väder, men vi var på Ollies avslutning på valpcirkeln.
Han var så duktig och kursen var super skoj att gå, riktigt duktig ledare och assistent och alla deltagare var underbara :-)
Så till er som bor i närheten av Karlstad och har valp planer, kan jag rekommendera Sörmons hundklubbs valpcirkel :-)

Igår var det Atos kurs tur, det var fjärde gången och lika roligt är det varje gång. Det känns skönt att höra att han är en fin och väldigt duktig hund och jag trots att han kanske inte haft fullt samma förutsättning som många andra hundar(köpte honom när han var 3månader) så har han blivit riktigt bra :-)
Han klarade alla moment bra och vi stannade kvar en stund extra och körde hundmöten med kursassistentens schäfer. Riktigt nöjd med honom! :-)

Imorgon börjar även viltspårskursen för Atos och de ska bli så kul att komma igång igen. Men vi ska gå in med inställningen att vi inte kan något, för då får vi ut så mycket som möjligt av kursen :-D

Även imorgon åker Josse och hämtar hem Tia igen, då det inte fungerade i det nya hemmet, med astma och sånt. Så hon kommer tillbaka hit igen och det ska bli så kul att träffa och se henne :-) se hur mycket hon växt och hur hon blivit. Den lilla mini-atosen :-P

///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: