justbeccca

Kurs dags igen! :-)

Kategori: Hundar

Idag är det kurs dags igen och det är allmänlydnad idag för Atos.
Ollie är självklart med och får lite nyttig träning.

Idag har grabbarna haft en ganska lugn dag, då Atos och Ollie hela helgen har röjt runt. Atos har varit med David ute hos svärmor när han jobbat och Ollie har varit med mig. Så vi har varit i rastgården på lördagen och avslutade med Ollies första badtur ute tillsammans med Tia och Baloo.
I söndags möttes vi alla ägarna upp ute på getingberget och sedan for vi längre ut(kommer inte ihåg vad de hette). Där fick Ollie, Texas, Tia och Baloo springa runt, leka och bada. Riktigt härliga kort blev det på hela gänget.

Idag har Atos och Ollie lekt med Tia på en fotbollsplan, sedan har jag gjort hundgodis till kursen. Annars går det inte träna Atos. Han fungerar bäst på torkad blodpudding.

Fick även samtal igår igen från Ollies kontaktperson om ett nytt par som var intresserade av Ollie, så denna gången hoppas jag verkligen på att de ringer och även att de vill ha honom. Han är värd ett eget hem, en egen familj. Så nu hoppas vi alla verkligen!! :-)

Nu sitter jag och hundarna i bilen och väntar på att David ska sluta, så vi kan göra snabbt de han vill göra ingen kursen börjar :-)
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: