justbeccca

Akhela

Kategori: Iphone

Idag blir Akhela 9veckor. Hon växer för varje dag och förstår mer och mer att hennes namn är Akhela.
För varje dag orkar hon mer, alltså hålla igång. Hon äter även mer för varje dag.

Men det jag tänkte berätta egentligen är att hunden vi var oroliga över hur den skulle reagera på Akhela, det är den hunden som hanterar henne bäst. Lekar, sover, umgås osv. Denna hund är Tia. Tia är Josses(systers) hund. Hon är 9månader med grymt mycket energi. Därav trodde vi att hon skulle inte alls vara försiktig med Akhela. Men tänk så fel vi alla hade.
Akhela tyr sig mest till henne, hon väljer hellre att leka med Tia än de andra hundarna och går Tia någonstans så är Akhela strax bakom henne.
Det är riktigt roligt att se hur de är ihop. Tia kommer upp krypandes bredvid Akhela när de ligger ute och vilar/sover/solar och samma sak gör Akhela med Tia.

Ni som undrar vad planerna med Akhela är får nog undra ett tag till. Jag vill träna lite olika med henne, men det viktigaste är att hon tycker det är roligt. Så vi ska känna oss fram. Med det lär bli några saker:
Eftersök
Lydnad
Agility
Men som sagt, fler saker finns det än just dessa.

Nu är vi strax framme hos dagens hundvakt, svärfar. Sedan Ullared! :-)
Njut ute i solen alla ni som har sol idag. Har själv passat på nu på morgonen. Pappa anlände i Falkenberg åtta imorse och det var perfekt för lillan behövde ut. Så vi har suttit ute och druckit kaffe och pratat.
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: