justbeccca

Ollie

Kategori: Iphone

Ett gäng trötta finns i detta hem. Jag och David, Atos och Ollie. Gårdagen tog på oss alla och vi alla håller på att ställa om oss. Natten sovs det mindre än 4 timmar(för mig). David hade vaknat några gånger också. Det är 3år sedan jag hade valp, men tänka sig. Direkt det kliver in en i hemmet och stannar över natten så är man inne i samma rutin :-)
Atos och Ollie är super goa och snälla mot varandra. Sover när man ska sova, leker mest ute och när de gör de inne så ligger dom ner i soffan på sin hund sida och leker.

Ollie är viljestark och har ett bra hundspråk. Han kommer från en stor folk på Irland och där fodras dom alla samtidigt och då är det först till kvarn och starkast vinner (mat). Så ni kan nog förstå att han behöver lite tid att vänja sig vid att maten kommer några gånger om dagen.
Han testar gärna vad han får och inte får, lyssnar relativt bra. Kan inte sitt namn 100%, inte heller 100% rumsren. Men allt det kommer. Det som är mest positivt är att han är följsam, han följer en jätte bra i koppel och är inte alls så bråkig man tror han ska vara. Han är vaksam och alert, med på allt som händer.
Super snäll i bilen, bara är liksom. Nöjd med att sitta och titta ut, lägger sig och sover.
Testade idag att ha honom lös en liten stund och han följde mig jätte bra. Men vi tar det lugnt och försiktigt.

Nu ska vi fortsätta mysa och hoppas på att få somna lite tidigare idag och lite mer sömn.

///Becca

Kommentarer

  • Lina säger:

    Åh vad fin han ser ut. Jag vill träffa honom! Tror det är bra om vi ses med hundarna var för sig sådär vi gjorde med Atos i början för att de ska vänja sig. Är lite orolig att det inte ska funka med alla fyra, fem med Felix. Kram!

    2013-02-08 | 23:08:44
    Bloggadress: http://mineforlife.blogg.se

Kommentera inlägget här: