justbeccca

Långa dagar och lite sömn

Kategori:

Det märks att man har tre hundar hemma, varav en är valp, en är löptik och den tredje är okastrerad hane. Men trots allt detta så är alla tre väldigt väldigt snälla och lätta att ha med att göra. 
Jag har ju hundarna största delen av dagarna själv, och det funkar super bra. När david slutat får han oftast ta Ollie, så Atos och Agnes får ensamtid och igår märkte vi verkligen att det har gjort susen. För igår började Agnes verkligen bjuda in Atos. Det var lek och upplärning av hur han ska göra när det är dags. 
Så idag hoppas vi på att något verkligen sker, kanske en första parning till och med :) 
 
Mer än att ta hand om alla hundar så, pluggar jag. Fick veta igår att jag är helt klart godkänd i företagsekonomin 2, och han skulle maila lite frågor som jag skulle ta ställning till, tills på tisdag. Så har jag chansen att få C i kursen. Han ville göra det lätt för mig, då jag haft det tillräckligt tufft med kursen och allt krångel med den med lärare osv. Super go och bra lärare, är super nöjd med honom :) 
Sedan håller jag på att göra klart en annan kurs, organisation och ledparskap. Håller på med andra uppgiften och sedan är det bara den sista kvar. Det som är mest med denna kurs är att det är mycket att läsa på datorn. Men själva arbetena är mer vad jag själv tycker om olika saker och ting. Väldigt kul faktiskt :) 
 
Men det är inte allt jag gör, nej jag städar, tvättar och grejar här hemma. Så mina dagar är fullspäckade och ibland hinner man med en kaffe med någon. Promenader brukar de flesta hänga med på och då blir det en kaffe efteråt. Men just nu är det mesta dels lugnt här hemma med vänner på besök. 
 
 
Nu ska jag ta med mig lilleman ut en sväng och träffa Josse, Håkan och Carro :) 
Sedan återgår det till tvätthängande och plugg :) 
 
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: