justbeccca

Kommande torsdag

Kategori:

Ja, nu ska ni äntligen få veta vad det är som sker på torsdag. Då är det nämligen så att Josse och jag sätter oss i den guuuula Auuuuudin och åker till Jönköpning och möter upp Hundar utan hem(klicka på namnet för att ta er till deras sida), för att ta med oss min och Davids bliviande jourhems hund hem. Han är en Lurcher(klicka på namnet för att få reda på vad de är för ras) på 4 månader, vid namnet Ollie. Super söt! 
Allt detta blev bestämt i söndags, då de hade fått en plats över i transporten hem den 7/2 och på listan med hundar som fanns som kunde följa med, fanns det en valp och vi har sagt att vi enbart tar emot valpar hemma. Så när hon ringde upp igen för att berätta mer om Ollie, så bad hon oss gå in på en hemsida, Dogsaide.ie och kolla på Ollie och dirket vi såg honom, kände vi: Ja, kom hit! :) 
 
 

 
Så idag har David och jag köpt en säng till lillen, koppel, leksaker, valpfoder, ris och fisk. Han ska få ris och fisk de första dagarna när han kommit hit. 
Nya sängen och två av leksakerna
Valpfodret, köpte en 4 kilossäck, då vi inte vet vad han tål och inte. 
 
Varför David inte följer med är för att dels så jobbar han när vi måste åka, men sedan så kan han va tvungen att jobba kvällen och han ska trötta ut Atos lite innan vi kommer hem. Vi kommer komma hem mellan 22-00 någon gång. Då transporten ska vara framme i Jönköping mellan 16-18. Så vi kommer åka senast 11 i från stan. Så vi har god tid på oss att ta oss fram. Stanna om det behövs och även kanske till och med bytas av vid ratten. Mycket beror på väglaget. Ska faktiskt nu sätta mig och kolla på en jätte bra sida, hur vägen ser ut dit. 
 
Men nu vet ni i alla fall vad som sker på torsdag. Vi ser fram emot detta, vi får se hur vi känner om han får stanna hos oss för alltid, eller om vi bara kommer vara jourhem. Vi båda är i alla fall inställda på att han kan komma att flytta och att vi inte har förtur på honom, vilket är väldigt viktigt för oss.
 
Vill även klar göra för er alla att vi inte kommer att hålla på att ta emot massor med jourhems hundar. Då Atos inte skulle trivas med det. Så det är inte okej, utan nu testar vi på att tillsammans ta emot honom. Jag har tidigare varit jourhem och Baily kommer från en hund organisation, hundrondellen (klicka på namnet för att ta er till sidan).
 
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: