justbeccca

En super mysig jul

Kategori: Allmänt

Igår var första julen vi skapade själva, alltså vi barn som är kvar här i staden vi föddes i. Hälfen av familjen har flyttat neråt i landet och hälften är kvar. 
Iår var det inte alls som det varit andra åren, då vi firat med faster och hennes familj. Men så blev det inte iår och vi har haft den lugnaste och trevligaste julen på länge. Precis så som det ska vara. 
Trotts fem hundar, 8 personer(en i permobil och en med rullator) så var det inget krångel, våran lägenget är på 62kvadratmeter. 
 
Det var mamma, Håkan, Josse, David, Davids mor, Håkans mor, far och jag. Sedan hundarna var det Atos, Akhela, Baily, Texas och Tia. 
Vi dukade upp lång bord i vardagsrummet, där vi satt och åt och även fikade. Samtalsämnena flödade och det var riktigt trevlig. Ingen drack alkohol, inte för att vi stör oss så, men vi tycker inte riktigt alkohol hänger ihop med julafton. 
 
Vi öppnade julklappar emellan maten och fikat och Josses min när hon öppnade deras julklapp från svärmor och svärfar(Håkans mor och far) den var obetalbar! :) haha Så klockren! Hon trodde inte sina ögon. 
Jag fick av David, ett par örhängen i titan(har gärna inte dinglande saker i öronen), sedan en stor ram, som man kan ha ståendes på golvet eller hängandes på väggen, det får plats 34 foton i den. Fick även nya underbara fofflor:)
Sedan fick vi pengar, pengar och även en aladinask, en stooooor mugg, en fleecetröja, skidstavar, krukor till köket(akhela haft i sönder två), mera pengar och trisslotter, pengar igen, parfym, strumpor, kylskåpsmagneter, en ljuslykta, godis. 
David fick samma ungefär skjortor, linnen, morgonrock, kallingar, strumpor, neccesär, tröja, godis, pengar, pengar, pengar och trisslott, ringspärrsnyckel(storlek 10) och bromsrengöring. Detta är vad jag har koll på vad han fått. 
Hundarna fick massor av leksaker, godis och en ny varsin reflexväst. Några av leksakerna kommer användas som träningsredskap och lades därför undan. Atos fick sitt älskade VOM godis och en ny freesbee. Han kommer bli sååå lycklig när han ska få springa efter den :) 
 
Måste säga att det märktes knappt igår att det var hundar med, trots att de var ändå tre st med ute blans oss människor, två var i sovrummet. med kompostgaller som dörr. Atos ogillar Baily. Så därav fick vi sära på hundarna och Texas fick hålla Atos sällskap, vilket han inte alls såg missnöjd ut över i stora sköna sängen :P
 
Vi alla sa att vi gärna gör om denna jul igen nästa år, då den var så perfekt och lugn, fast plus några människor. T.ex Pappa som var sjuk i år, Carro som var i Falkenberg och Davids syster som var i halmstad. 
Längtar redan tills nästa jul! Men då hoppas jag på snö :P 
Har ni haft en bra jul? 
 
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: