justbeccca

Mjaa

Kategori:

Dagarna bara flyger förbi. Kändes som det var igår jag uppdaterade er om helgen. Men så var det inte, jag börjar nog bli gammal. hehe 
 
I tisdags blev frysen fylld med nya älgklövar. På lördag kommer älggodiset, kommer ha en nöjd grabb här hemma :) hihi Ser verligen fram emot att använda de nya klövarna :) Vill att denna vecka ska gå fort, så vi kan gå ut i skogen nästa vecka. Ja jag är av den typen som inte går ut och stör första veckans jakt då den är den mest intensiva jakten. Sedan har jag jag nära kontakt med jägarna i det området vi lägger spår, så jag vet i princip vilket klockslag de sätter sig i sina bilar och åker hem. hehe 
Har även de senaste dagarna kollat runt lite på jaktlicens utbildning. Svarat på viktiga mail och lite sånt. 
Var på kvälls promenad i måndags på rud tillsammans med Alexandra och David M tillsammans med våra voffar. Sedan fick de leka av sig och träna lite. Så duktiga :) 
 
Annars har mycket tid gått åt till ingenting typ. Fika, umgåtts, studerat osv.. Dock känner jag mig inte effektiv, och nu har jag precis suttit och läst och letat information och jag blir bara så arg över att jag inte får fram min plugglust. Jag kommer verkligen ingenstans!!! 
Jag har faktiskt inte heller något speciellt att skriva om. Det finns minst 30 ämnen varje dag jag tänker skriva om, men kommer aldrig tillskott med det och när jag väl sätter mig för att skriva, så skiter sig allt. 
Så nej nu lägger jag ner detta..
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: