justbeccca

Långa dagar

Kategori: Allmänt

Varje dag är tung känns det som. Man lever i en ovisshet och den tar något fruktansvärt på en. Men vi gör så gott vi kan.
Mina och Atos dagarbetet ut som:promenader, hundar, mat, plugga, kolla på djurakuten och andra avsnitt vi missat av olika. Igår blev de Stalkers tillsammans med Alexandra här hemma. Självklart passade atos på att mysa som en idiot med henne :-)

Idag blev de en lång morgon promenad, sedan åkte jag till brutus och gick i 40min med honom. Blev lite allt möjligt då :-)
Sedan hämtade jag David M och Prinsen och sedan atos. Vi hade bestämt oss för att köra stadsträning.
Båda blev väldigt glada över att se hur duktiga hundarna var :-)
Efter promenaden blev det kaffe hemma hos Alexandra och David. Två fruktansvärt nöjda hundar hade vi. Atos gick dessutom somna i Alexandras famn. Han fick jackpot! :-) ihihi

Nu har David åkt till sin mor och jag ska ta mig i kragen och hänga tvätt och sedan ska jag handla lite mer. Måste bara få viljan att ta på mig skor. Spelar ingen roll vilka skor det är jag tar på mig, jag har skavsår på båda fötterna av ett par av mina joggningskor, de går verkligen inte att gå in dom!! Jag blir så arg att jag funderar på att elda upp dom för att de är så jävligt mot mig.

Nej nu kanske man skulle sätta igång.
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: