justbeccca

Mums på livet!

Kategori: Allmänt

Har idag haft en alldeles skön sommar dag, slappat hela förmiddagen förutom Emil och atos promenad. Men för mig är de fortfarande att slappa;-)
Sedan blev de in till stan först för att köpa och hämta pedistalerna som vi köpte igår på en superbra Facebook sida vid namnet Karlstad köp och sälj.
Sedan blev de följa med Carro så hon fick sig ett par sommar skor, själv tänkte jag kolla till helgen efter ett par nere i Falkenberg och Halmstad. Kanske till och med på Ullared om jag får åka dit?!
Efter att ha funnit skor så blev de fika ute i skuggan faktiskt (då vi inte kände för sol). Sedan blev de hämta Atos och vidare till Josse och Håkan för att hämta Josse och Texas, men vi hann med fika stund på balkongen med glass:-)

Vid sex tog vi oss en båttur och Gud va gött de är. Vi hade med jordgubbar och päronsoda. Helt underbart kan man säga!
Atos och Texas finner sig mer ocj ner i båten. Atos vandrar fram och tillbaka och utforskar medan Texas håller sig längst bak så han har utsikt över allt och kan känna dofter:-P hehe

Men nu ska Atos och jag återgå till vårat soffmys. Vi får passa på nu innan David är hemma igen. Men han kommer vilken sekund som helst:-P
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: