justbeccca

Kurs

Kategori: Allmänt

Just nu är jag på kurs. Har varit de sen åtta i morse. Är på kommunens deligeringskurs, jag skulle faktiskt kunna somna vilken sekund som helst. Är inte trött, men jag blir väldigt trött när jag tycker något är intressant. Va samma sak när vi va på Cesar Millan. De är bog min sämsta egenskap om jag ska vara ärlig. Folk tror att jag inte är intresserad och inte bryr mig, men de är ju de jag gör. Kanske lite för mycket så all min energi får åt på direkten?!
Just nu har vi i alla fall 30mins rast och jag bestämde mig för att sätta mig i hamnen, då kursen är i samma byggnad som trafikverket, så de va bara att gå över gatan. Tänkte att lite sol och friskluft skulle hjälpa, och de gör de. Men jag kommer nog bli lika trött när jag kommer in igen.

Ska i alla fall direkt efter kursen är slut, åka och hämta upp Atos, sedan köpa hundmat och sedan svänga förbi hos Josse och prata lite om kursen. Hon ska ju på den om en vecka. Så då kan ju hon va lite mer förberedd än vad jag fick va. Fick inte ens häftet som vi skulle ha läst igenom, så jag ska säga till min chef om det. Så att inte fler råkar ut för samma sak. De är rätt drygt de:-/
Nej nu blir de njuta i solen en stund till:-)
///Becca

Kommentarer

  • P.S Hundar säger:

    Tack för ditt svar om foder!

    Vi kommer att köra på hälften färskfoder och hälften torrfoder, sen vissa mål bara färskfoder andra bara torrfoder. :)

    2012-05-30 | 09:56:41
    Bloggadress: http://pshundar.se

Kommentera inlägget här: