justbeccca

Hmpf..

Kategori: Hundar

Kom äntligen till skott idag med att baka hundgodis, dock bara ett recept för de hade inte inne det andra. Skulle komma in strax innan helgen på Ica maxi igen för att se om de fått in de.

Kan berätta för er att godiset luktar blodpudding men innehåller inte de. Men uppenbarligen inte gott, då atos inte ens kan provsmaka. Utan luktar lite och sedan avvisar han det... Men det hade jag nästan räknat med, men vad är se man säger: hoppet är det sista som lämnar en. Så den inställningen har jag.
Men jag ska testa fler recept, kanske inte atos gillar godiset. Men familjen har fler hundar och även ni mina läsare kan få beställa och få de hem skickat till er. Ska idag testa de på Texas, till helgen på Ina och även skicka med en påse ner till Baily i Falkenberg hos mamma.
Tänkte även testa på Emil imorgon och om jag får för lina, testa på Tyra och Charlie imorgon.
Ni får med en bild på de nybakade godsakerna, dock så är de mer färg på dom än de ska va. Hade lite för hög värme på, men de blev bra ändå:-)

Nu blir de ett varv med dammsugaren, insåg när jag satt på golvet med Atos att de va mycket hundhår och sånt är inte så värst trevligt.
Har även hunnit med en telefondejt på en timme med min älskade mamma. Hon är väldigt saknad här hemma, men hon lever i ett paradis där nere och de tycker jag att hon och Baily är värda. Ska bli mysigt att få träffa dom i slutet på maj:-) Längtar så jag nästan exploderar!
P.S kan tillägga att man ska dela godiset i valfri storlek, man tillagar dem i denna storlek. Men sedan skär/klipper/bryter man dom i den storlek som passar hunden bäst.
///Becca

Kommentarer

  • Lina säger:

    Oj vad duktig du är! Vad är det i? (: Tyra och Charlie vill gärna smaka bara det inte är något rökt i för då brukar Charlie bli lös i magen. ;)

    2012-05-02 | 21:09:57
    Bloggadress: http://mineforlife.blogg.se/

Kommentera inlägget här: