justbeccca

Värme

Kategori: Allmänt

Som jag skrev förut så skulle jag iväg och rasta Emil(Davids arbetskollegas hund). Så innan jag åkte tog atos och jag oss en promenad på cirka 30min. Men atos fick ytterligare 20min att springa runt ute. Då bilens dörrar hade frusit fast och jag är inte den starkaste och inte så dum så jag sliter i dörrhandtagen. Så lite knuffande och försök till öppna en dörr, så gick de tillslut att komma in. Resterande dörrarna öppnades inifrån.
Väl framme hos Emil så blev de en promenad med honom i 30min och måste säga att han är riktigt söt och lätt. Lyssnar bra, men de lite testande från hans sida. Men de tycker jag är normalt från en hund som man inte känner. Han är duktig tycker jag.

Efter promenaden åkte jag och atos och hämtade upp Carro och sedan till Josse och Texas för kaffe mys inne i värmen.
Jag säger nu inte att jag klagar på kylan, jag älskar som sagt vintern. Men de är riktigt skönt att komma in i värmen efter att ha varit ute och gått vid vattnet och de är gott att få i sig något varmt. Plus på detta får bröderna bus leka lite och mysa.

Blir att åka hem om Max en timme och ta en lång promenad och sedan läsa lite. Finns inget mysigare än att va ute mycket en dag och komma hem, byta om till mjukisar och mys ner sig i soffan(nu när eldstaden finns bredvid tv, dock börjar Flame vätskan ta slut ocj jag hittar de ingenstans). Annars blir se musa mer sig i sängen framför brasan där inne. En kopp varm choklad är gott också att ha bredvid sig när man läser;-)
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: