justbeccca

Myskväll

Kategori: Allmänt

Haft en mysig dag ute hos Mia med hundlek för alla tre hundarna: Atos, Casper och Ozzy. Samt träning för alla tre, riktigt roligt. Sen blev de kaffe och prat med Mia, Rebecca, Alexandra och lite Stefan.
Va där ute i cirka fyra timmar. Så vi fick dagen att gå igen :D
-
Kom hem och gick in på ICA och handlade lite, dels fiskbullar och potatis plus en massa godsaker till myset.
Så David och jag myste ner i oss i soffan och hade myskväll nu innan de är dags för sängen. Hade ingen film hemma, så vi kollade på Bones, vilket inte är ovanligt att vi gör varje söndag.
-
Imorgon blir de en pluggdag hemma i lugnets vrå. Ska bli väldigt skönt, funderar på att ta en I2 runda med Atos annars gå vi nog bort och klättrar i skogen här. Men de får vi se imorgon.
Ska ladda upp bilderna på alla dessa hunddagar som kameran och mobilen varit med på, så ni får lite bilder att kolla på också.
-
Tänkte också säga att när de inte går kommentera inläggen så är det för att de är bloggat på bloggappen och det är den som själv stänger av kommentarstråden. När jag trycker på ladda upp, så måste den ändra själv. För på min tele visar den att de är godkännt att kommentera. Men vill ni kommentera så skriv på något tidigare inlägg och skriv att de inte gick och vilket inlägg kommentaren är menat till egentligen.
-
Nu ska jag strax krypa ner i sängen. Natti!
///Becca

Kommentarer


Kommentera inlägget här: